Zvanični sajt
Wiener Städtische
Lige za seniorke
i seniore
ANKETA
Koji će biti rezultat finalne serije kod odbojkaša?
3:1 za Radnički:
3:2 za Radnički:
3:2 za Crvenu zvezdu:
Seniori:
Miloš Terzić najbolji u martu
15.04.2010.  štampaj    pošalji

Miloš Terzić, prvotimac Crvene zvezde, danas je proglašen za najboljeg odbojkaša polufinalne serije plej-ofa, u izboru Viner Štediše osiguranja, UOKPL i Sportskog žurnala. Tim povodom, Terzić je u Beogradu, u prostorijama Udruženja ligaša, primio nagradu, trofej Sportskog žurnala i ček na 500 evra, dar kompanije Viner štediše.


Nagrade su predali Jelena Otašević, Direktor marketinga Viner Štediše osiguranja, Nikola Trbojević, Marketing menadžer kompanije Viner Štediše osiguranje i Aleksandar Petrović, novinar Sportskog žurnala.


Terzić je izrazio zadovoljstvo što je ova laskava nagrada pripala baš njemu, ali i tugu, što neće biti u prilici da pomogne svojim saigračima na prvoj utakmici finala plej ofa u Kragujevcu.
Želeo sam da nagradu primim na terenu, u dvorani „Jezero”, gde se ipak mnogo lepše osećam. Nažalost, zbog povrede skočnog zgloba propustiću prvi meč, ali ću se potruditi da budem spreman za drugu utakmicu, mada je teško očekivati da i tada budem sto posto fit.


Terzić je u tri susreta protiv Partizana, dva puta poneo epitet najboljeg igrača, a u trećem je imao zapaženu ulogu. Juče se samo na trenutak prisetio tih utakmica, koje su za njega davna prošlost.
Puno je vremena prošlo od polufinalne serije plej ofa i uz dužno poštovanje Partizana, već smo zaboravili na te mečeve. U svakom slučaju, nije nam bilo lako, kao što je krajnji rezultat pokazao, ali je najvažnije da smo seriju dobili u tri susreta. Imali smo dosta vremena da se odmorimo i pripremimo za Radnički – kaže Terzić, koji je priznao da bi dao nagradu, a da je mogao sinoć da igra u Kragujevcu.


Nadam se da će moji drugovi odigrati dobro i bez mene, sve bih dao da dobiju prvi meč, jer nam je cilj da iz dva susreta u Kragujevcu zabeležimo jedan trijumf. U nastavku serije verujem da ću doprineti našem trijumfu i da će trofej za najboljeg igrača finala plej ofa pripasti nekom igraču Crvene zvezde. U svakom slučaju, hvala momcima iz ekipe i članovima stručnog štaba, koji su mi pomogli da ponesem ovo laskavo priznanje i verujem da ću do kraja finalne serije plej ofa opravdati ukazano poverenje.

 

Laureati u sezoni 2009/10

 

OKTOBAR - Vladan Đorđević (Partizan)

NOVEMBAR - Konstantin Čupković (Radnički KB)

DECEMBAR - Tomislav Dokić (Crvena zvezda)

JANUAR - Vladimir Čedić (Radnički KB)

FEBRUAR - Zoran Jovanović (Radnički KB)

MART - Miloš Terzić (Crvena zvezda)


Pogledajte laureate u konkurenciji odbojkašica

Arhiva
 25.04.2010.Seniori: Radnički šampion
 23.04.2010.Seniori: Spartak iz Ljiga ostao superligaš
 22.04.2010.Seniori: Zvezda produžila finalnu seriju
 20.04.2010.Seniori: Spartak blizu opstanka
 18.04.2010.Seniori: Druga pobeda Kragujevčana
(1) 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>


PRETRAGA
 celi sajt
 srpski web
© 2010 Crvena Zvezda Marketing