Zvanični sajt Wiener Städtische Lige
za seniorke i seniore. incityloans.com
Sportski čas u Rumi
12.11.2013.  štampaj    pošalji

U Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“ u Rumi, održan je drugi ovosezonski, odnosno ukupno 26. „Sportski čas – Ispravi se !“, sportsko – edukativni čas u okviru Projekta Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije, Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, čiji je cilj informisanje dece o deformitetima kičme i značaju sporta za psiho – fizički razvoj, kao i podizanje svesti o problemu, edukacija i usmeravanje dece na bavljenje sportom.

 

 

Više od 150 učenica i učenika u Rumii, na času koji je organizovan uz logističku podršku ŽOK „Ruma“, pozdravili su Predrag Ćulibrk, direktor ekspoziture Kompanije Wiener Stadtische osiguranje u Rumi, Slobodan Boškan, proslavljeni reprezentativac i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000, član predsedništva UOKPL i predsednik OK „Dunav volej“ iz Novog Sada, Zoran Drobac, direktor OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“, Slobodan Gajević, trener ŽOK „Ruma“ i Dragan Jovanović, predstavnik OK „Sloven“ iz Rume.

 

 

Vladimir Milićević, fizioterapeut kineziterapije, održao je predavanje o deformitetima kičme i značaju bavljenja sportom, a potom je odigrana revijalna odbojkaška utakmica, u kojoj su, pored učenica i učenika, učestvovali i nastavnici, kao i promotori Maja Janković, odbojkašica ŽOK „Ruma“ i Damjan Pavlović, odbojkaš OK „Sloven“. Utakmicu je sudio Vladimir Stojanac, nacionalni odbojkaški sudija iz Rume.

 

 

Za sezonu 2013/2014 planirano je da se „Sportski čas – Ispravi se !“  održi, posle Bačke Topole i Rume, u Valjevu, Čačku i Beogradu.

 

 

Tokom dve sezone, od 2011, kada je počeo projekat Sportski čas – Ispravi se !“, edukativnoj nastavi je prisustvovalo više od 4000 učenica i učenika iz 24 Osnovne škole iz 23 grada u Srbiji.

Arhiva
 23.11.2011.Četvrti Sportski čas u Požarevcu
 09.11.2011.Treći Sportski čas u Kraljevu
 25.10.2011.Ispravi se u Subotici
 13.10.2011.Prvi sportski čas održan u Beogradu
<< < 1 2 3 4 5 (6)


© 2015 Crvena Zvezda Marketing